Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Предстоящи събития

Най-важната тема за предприемачите: развитието на собствените им умения

Според основателя на Red Paper Plane Георги Камов както личностното, така и професионалното развитие на предприемачите у нас са ключови

Най-важната тема за предприемачите: развитието на собствените им умения

Една от най-важните теми за развитието и надграждане на предприемаческата екосистема в България е развитието на самите предприемачи в нея. На това мнение е Георги Камов – основателят на образователния стартъп Red Paper Plane. Той е един от успешните предприемачи, които ще споделят опита си по време на новото издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ на 25 септември, от 14 часа, в Capital Fort. 

Още по темата

Според него както личностното, така и професионалното развитие на предприемачите у нас са ключови, за да се изгради силна предприемаческа екосистема в България. „Има много свършена работа по линия на различни начини на финансиране, на пространства, на мрежа от контакти - това, което предстои, е да вдигнем нивото. Когато хората, занимаващи се със стартиращи компании, се развиват добре, те ще създават компании с още по-висока добавена стойност“, категоричен е той.

С какви предизвикателства се е сблъскал при създаването на образователния си стартъп и как една идея, която с жена му измислят почти на шега, се превръща в успешен бизнес, ще разкаже самият той на 25-и  септември на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“.